Μέσα από την έρευνα και την δημοσίευση μελετών έγινα κοινωνός της νέας εποχής και των προβλημάτων της περιοχής μας. Μίλησα με αρμόδιους φορείς, εργαζόμενους της ΔΕΗ, επαγγελματίες, φοιτητές και ήρθα σε επαφή με την κοινωνία που όσα εμείς προσπαθούμε να διδάξουμε για τις επιπτώσεις της μετάβασης ταυτόχρονα τα βιώνουμε μαζί τους καθημερινά.
Η απόφαση μου λοιπόν να συνεργαστώ και να συμπορευτώ με όλους εσάς για να αξιοποιήσουμε τα μέσα, τη νομοθεσία, τον κρατικό σχεδιασμό, τους πόρους για μια Δίκαιη Μετάβαση σε μια κλιματικά ουδέτερη Δυτική Μακεδονία εκπορεύεται από την επιθυμία μου να συμβάλλω στο όραμα του Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis και τον ευχαριστώ για αυτό.
Οι πολίτες είμαστε η δύναμη αυτού του τόπου για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, για την εξέλιξη των ανθρωπίνων πόρων της περιοχής μας για τη διασυνδεση του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με την κοινωνία. Αγαπώ τον τόπο μου και πιστεύω στο «μαζί» για αυτό άλλωστε επέλεξα τη Δυτικη Μακεδονία για τόπο κατοικίας μου.