Οι διεθνείς αγώνες water-ski πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου στον Ναυτικό Όμιλο Σερβίων. Με αρκετές συμμετοχές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τι λέει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τη λίμνη Πολυφύτου.
Μια χαρά στήθηκε το παραμάγαζο του Ναυτικού Όμιλου Σερβίων απέναντι από τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης. Με τις ευλογίες Αμανατίδη Ελευθερίου και των υπηρεσιών της Περιφέρειας και της Αποκεντρωμένης. Εξέδρες καφετέριες και λοιπά συμπαρομαρτούντα με τίνος άδειες στήθηκαν εκεί; Η μαμά ΔΕΗ τι λέει γιαυτό; Αλλά φαίνεται έχει και τις δικές της ευλογίες η υπόθεση. Κατά τα άλλα τους έφταιγε η καφετέρια του Σταύρου δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης.
Το ότι πρέπει όλοι να συνταχθούν με τις προσπάθειες του γόνου των ιδιοκτητών του Ναυτικού Ομίλου Σερβίων για λίγες ψήφους μας ξεπερνάει όλους. Αυτό.
Είναι τουλάχιστον ανήθικο να αυτοαποκαλεισαι κωπηλατης! Μόνο από αυτό διαφαίνεται η προσπάθειά σου να σπειρεις διχόνοια στους κόλπους του υγρού αθλητισμού. Τα υπόλοιπα που λες θα σε αφήσω με τις απορίες σου καθώς δεν μπορώ να κρίνω για τις γνώσεις που δεν έχεις η για την κακία που θες να εκφράσεις.