Απίθανες καταστάσεις στη δημοτική αρχή Κοκκαλιάρη, με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη να αναγκάζεται, μετά από σχετικές πιέσεις τοπικών ΜΜΕ και ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, στα τέλη Μαρτίου και δη αύριο, Τετάρτη 26 του μήνα, να προχωρήσει σε…απολογισμό των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τρεις ολόκληρους μήνες μετά!
Ακόμη πιο…απίθανο είναι πως στη γραπτή εισήγηση-απολογισμό που δόθηκε στους δημοτικούς συμβούλους για να διαβαστεί στην προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται πως έγινε και η συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια, η οποία, ωστόσο, όπως είναι γνωστό ματαιώθηκε λόγω βροχής!
Επιπλέον, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης δεν αναφέρει ούτε λέξη για το μεγάλο φιάσκο με τη ματαίωση και της μεγάλης εκδήλωσης παρουσίασης του εθίμου των Μωμόγερων, κάτι που, ασφαλώς, επίσης προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση!
Δείτε αναλυτικά;
Δηλαδή τα τόσα χιλιάρικα που έδωσαν όλοι οι συμπολίτες μας στον καλλιτέχνη που τελικά λόγω βροχής δεν έγινε η συναυλία, έγιναν φτερά? Νούμερα, ποσά κτλ όλα καλά??? Όλα οκ???? Πάρε για τα επόμενα???
Γιατί να σχολιάσει για τους Πόντιους αφού οι φανοί πήραν φράγκα και έγιναν όλα τζετ!
Τι τους νοιάζει για τα χωριά!
Άλλωστε το δείχνουν κάθε μέρα ότι τα έχουν χεσμεν@ τα χωριουδάκια της Κοζάνης.
Τους έκατσε και βγήκαν,από όλους αυτούς ελάχιστοι αξίζουν.
Ο Κοκαλιαρης πλέον τα εχει παρατήσει όλα στον αυτόματο,όχι ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος και με το υλικό που έχει.Φοβαμε ότι θα σπρώξει την πόλη μας ακόμη πιο χαμηλά.Η χειρότερη δημοτική διοίκηση.
Λυπάμαι…
Γιατί είναι ακόμη δημοτική αρχή αυτοί οι άχρηστοι; Γιατί είναι ακόμη σε θέσεις να κρίνουν το μέλλον των παιδιών μας; Γιατί κάθε μήνας που περνάει είναι χειρότερος από τον προηγούμενο;
Έχω ένα τζιπακι ένα ελεφαντάκι..να σου κάνω μια ασφάλεια;
Δεν ψηφιζω και δεν με ενδιαφερει. Αρα ρε κουφαλες ολοι σας 2 δημοτικες αρχες εχω δει να τρωνε τοσο χωσιμο. Βρειτε εσεις ποιες. Σε κατι αλλες δημοτικες αρχες που ηταν κατι καρεκλοκενταυροι με 10 και 20 χρονια στην μασα, εκει επαιζε τουμπεκα. Α ρε κρετινοι