Στο γνωστό και εξαιρετικό restaurant “Η κουζίνα της μαμάς Άννας” της διακεκριμένης σεφ Νανάς Γκαμπούρα, στα Σέρβια, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο πρώτος έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin.
Ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, μαζί με φίλους του, αλλά και τον σερβιώτη Γεράσιμο Θύμνιο, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες έχει αναλάβει ως διευθυντής στο περίφημο “Varoulko Seaside” του Λευτέρη Λαζάρου, ο τελευταίος απόλαυσε τα μοναδικά πιάτα της Νανάς Γκαμπούρα, με την οποία τους συνδέει φιλία αρκετών ετών και, φυσικά, εξέφρασε τα καλύτερα λόγια για την κουζίνα της!
Στο γεύμα παρακάθισαν, επίσης, ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Χρήστος Ποντίκης.