Πρωτοφανής επίθεση του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου κατά των δημοσίων υπαλλήλων σημειώθηκε χθες, από άμβωνος του Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου, ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας.
Αναφερόμενος σε εργασίες στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου πριν 18 χρόνια, αλλά και στο γνωστό ζήτημα ανέγερσης του ιερού ναού της Αγίας Αικατερίνης στον αύλειο χώρο του επισκοπείου, στην Κοζάνη, καθώς και στο πρόβλημα με τη νέα πτέρυγα του Τιάλειου Γηροκομείου, ο μητροπολίτης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως “αυτό είναι δημόσιο…πληρώνει ο ελληνικός λαός για να κάθονται οι μεν γυναίκες να κάνουν τα μανικιούρια τους και οι άντρες να πίνουν τον καφέ τους και τίποτα…και από τον Άννα στον Καϊάφα και από τον Καϊάφα στον Άννα…και είναι κακός ο δεσπότης που τα λέει…”
Δείτε το βίντεο μετά το λεπτό:
σωστά τα λέει. πληρώνει ο λαός έναν δημόσιο υπάλληλοο να ντύνεται με πανάκριβα άμφια, να βγαίνει με δημόσιο λόγο και να λέει ότι του κατέβει και χωρίς κανείς να μπορεί να τον αντιπαραβάλει να κινειται με έξοδα του δημοσίου και να παρκάρει το κρατικό αυτοκίνητο επάνω στον πεζόδρομο έξω από το “γραφείο” του
episis pethainei kai sti doyleia …..