Πλησιάζουμε στα τέλη του Οκτωβρίου και στα μισά του φθινοπώρου, η θερμοκρασία πέφτει και τι καλύτερο από ένα ποτήρι κρασί καλή παρέα και εξαιρετικό φαγητό. Το “Terroir” στην Κοζάνη μας παρουσιάζει μία σειρά από πεντανόστιμα πιάτα με υλικά εποχής και την τέχνη των σεφ της κουζίνας.
Κότσι με πουρέ παστινάκι
Κοτόπουλο κρασάτο με κους κους
Τορτελίνι
Αυστριακή πατατόσουπα με κάρδαμο και κόλιαντρο
Κουνουπίδι καπνιστό με πουρέ γλυκοπατάτας
Κινόα σαλάτα
Τσουρέκι τιραμισού
Μπουγάτσα με λουκούμι τριαντάφυλλο
Brownie αλμυρή καραμέλα και φυστίκι
Είναι μερικά από τα πιάτα που μπορείτε να δοκιμάσετε.