“Φουντώνει” η κόντρα Κασαπίδη-Χαρούμενου, μετά και τις σημερινές δηλώσεις, από την Καστοριά, στις οποίες προχώρησε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφο.
Να θυμίσουμε πως στο προχθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην περιφερειάρχης έλαβε το λόγο επί προσωπικού και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλη Χαρούμενο, για σειρά δηλώσεων του τελευταίου σε τηλεοπτικά ΜΜΕ, αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο μήνυσης.
Ο Γιώργος Αμανατίδης σήμερα, από την Καστοριά, κάλυψε πλήρως τον αντιπεριφερειάρχη του, λέγοντας, μάλιστα, πως “ο Γιώργος Κασαπίδης γεννάει ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν, χωρίς καμία αυτοκριτική και χωρίς να παρακολουθεί τι λέει εκείνος για μένα…”.
Δείτε τι είχε αναφέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ο Γιώργος Κασαπίδης:
Τα βίντεο από την “Καστοριανή Εστία” και το “Alphafm” Καστοριάς