Παρασκευή, 6 Ιουνίου, 2025
Kozani Media
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Επi των τυπων…
  • Nightlife
  • “La Femme…”
  • Ο κοσμος των MEDIA
  • Γράφουν…
  • Εκδηλώσεις
  • Κοινωνικά
  • “Carpe diem”
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • #giveaway
Kozani Media
No Result
View All Result
Home Ειδήσεις

Kozanimedia: “Tσούζει λίγο η απόφαση αλλά θα το συνηθίσετε”! – Πήρε την άδεια εκχώρησης του χώρου από το Δήμο Κοζάνης για άλλα 10 χρόνια και… “ξεσάλωσε” ο Ιππικός Σύλλογος “Άγιος Νικάνορας”-Σφοδρή επίθεση σε άλλους Συλλόγους-“Κάποιοι με ψεύδη, με εντυπωσιασμούς και ελιτίστικες συμπεριφορές προσπαθούν και προσπάθησαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και τους “άρχοντες” πρώην και νυν της πόλης”

04/07/24 08:59
in Ειδήσεις, Προτεινόμενα
12
0
SHARES
874
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

“Tσούζει λίγο η απόφαση αλλά θα το συνηθίσετε”, γράφει, μεταξύ άλλων, σε σχόλιο του κάτω από ανάρτηση του Kozanimedia για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με της ψήφους της παράταξης Κοκκαλιάρη για εκχώρηση της άδειας χρήσης του σημερινού χώρου για ακόμη 10 χρόνια, η διοίκηση του Ιππικού Συλλόγου Κοζάνης “Ο Άγιος Νικάνορας”!

Μάλιστα, στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook υπάρχει και εκτενής ανάρτηση της διοίκησης με σφοδρή επίθεση σε άλλους Συλλόγους και ειδικά στον γνωστό δικηγόρο και πρόεδρο του Συλλόγου “Αγιος Θεόδωρος” Ζήση Βρίκο (χωρίς να τον κατονομάζει), η οποία, μάλιστα, ανάρτηση είναι ακριβώς ίδια και με σχόλιο στο Kozanimedia!

“Ωραία φωτό…και εντυπωσιακές εγκαταστάσεις άραγε ποιος τις δημιούργησε; Ποιοί άντεξαν μέσα στην κρίση με “προσωπικές ενέσεις” να συντηρήσουν και να συνεχίσουν να συντηρούν αυτούς τους χώρους; Και ποιοί είναι οι “αδικημένοι” που δεν τους δόθηκε ο χώρος που άλλοι κόπιασαν για να γίνει; Θέλετε να δούμε την διαδρομή του καθενός σ αυτά τα 26 χρόνια; Ποιοί είναι αυτοί που συνέταξαν τις αιτήσεις και ποιοί τους άνοιξαν τις ορέξεις ν’ αρπάξουν τις εγκαταστάσεις που δημιούργησαν τα μέλη του Ιππικού Συλλόγου Κοζάνης ” Ο Άγιος Νικάνορας” …;

Ποιοί είναι αυτοί που με Δούρειο Ίππο προσπάθησαν μέχρι τελευταία στιγμή να πάρουν τις εγκαταστάσεις και να δημιουργήσουν επαγγελματική στέγη; Τι συναλλαγές και συμφέροντα εξυπηρετούσε αυτός ο ξαφνικός έρωτας για τις εγκαταστάσεις του Ιππικού Συλλόγου ο “Άγιος Νικάνοράς” που κάποιοι με ψεύδη, με εντυπωσιασμούς και ελιτίστικες συμπεριφορές προσπαθούν και προσπάθησαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και τους “άρχοντες” πρώην και νυν της πόλης;

Υ.Γ Από πότε ο ρομαντισμός το μεράκι και η συμμετοχή “ενοχοποιούνται” απ τα σαγόνια συμφερόντων…

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν

Υ.Γ Η απόφαση αυτή το καλύτερο μνημόσυνο σ αυτούς που αγωνίστηκαν και μόχθησαν να στηθεί αυτός ο χώρος και δεν είναι πια μαζί μας!”

Κοινοποιήστε:

  • Facebook
  • X
Tags: Δυτική ΜακεδονίαΚεντρικόΚοζάνηΠ.Ε. Κοζάνης
Previous Post

Επιτυχημένη Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Διεθνή Έκθεση  “SUMMERFANCYFOODSHOW 2024”-Πολλές φωτογραφίες

Next Post

“Μοτοσικλέτα παρατημένη κοντά στο Funny Banny”-Φωτογραφίες αναγνώστη του Kozanimedia

Next Post

"Μοτοσικλέτα παρατημένη κοντά στο Funny Banny"-Φωτογραφίες αναγνώστη του Kozanimedia

Comments 12

  1. Το ιδρυτικό μέλος... says:
    11 μήνες ago

    Με τέτοιο θράσος και λεξιλόγιο νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε ποιος το έγραψε!

    Απάντηση
  2. Παλιός says:
    11 μήνες ago

    Παρακαλώ μετά επο όλα αυτά να δοθεί έμφαση στο «πολιτιστικός»
    Λαζο και Γιάννη, συγχαρητήρια…
    Θα μιυ πεις, εδώ ατο δημοτικό συμβούλιο μικησε απρεπώς, , τώρα θε κολώσει;;

    Απάντηση
  3. IPPIKOS says:
    11 μήνες ago

    σιγά τον ιππικό όμιλο χαχαχ
    Αυτοί έχουν παρεάκι εκεί κι ψηστήρι . Χώρος για τσιπουράκι και μέρακλωμα!!!τωρα θα τους το χαλάσετε ;; Κρίμα πολύ κρίμα … δυστυχώς δεν πάμε μπροστά οι ίδιοι κι οι ίδιοι συνέχεια ….

    Απάντηση
  4. Καμία εξέλιξη. says:
    11 μήνες ago

    Δεν χρειάζεται να δούμε αναρτήσεις από τα τοπικά μέσα δικτύωσης και τις προηγούμενων ημερών αποφάσεις,αρκεί μόνο να δούμε πως από το 2013 αυτός ο σύλλογος και εδώ και ακριβώς 10 χρόνια είναι το κτήμα του προέδρου Τάκη και μαζεύει την παρέα του να μπεκροπινουν κάθε Κυριακή από τις 11:00-13:30.
    Δήθεν και ντεμεκ ανοιχτός για το κοινό με κλειστές πόρτες και περιφραγμένο, χωρίς να αφήνει περιθώριο σε κανέναν να γνωρίσει το άλογο.
    Το τι έγινε μεταξύ των μελών πραγματικά με αφήνει αδιάφορο και δεν θέλω να ξέρω, εμένα σαν πολίτης αυτής της πόλης με νοιάζει πως ενώ το κράτος επένδυσε σε κάτι για το κοινό καλό και για να μπορούμε να γνωρίσουμε στα παιδιά μας το άλογο, σήμερα έχει καταντήσει το κτήμα του Τάκη με τζάμπα νερό και ρεύμα.

    Απάντηση
    • Anthi says:
      11 μήνες ago

      Ποιός σας έδιωξε από τον ιππικό όμιλο και πότε; Οι άνθρωποι εκεί είναι πρόθυμοι να ενημερώσουν και να κάνουν βόλτα με τα αλογά τους μικρούς και μεγάλους που το επιθυμούν και μάλιστα εθελοντικά! Κανείς τους δεν πληρώνετε και το κανούν από αγάπη για το άλογο και για το σύλλογο. Με όποια κονδύλια μπόρεσαν αλλά και με δικά τους χρήματα και προσωπική δουλειά έστησαν τον όμιλο ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε θέλει να έρθει σε επαφή με το άλογο, να το γνωρίσει και να το αγαπήσει όπως και οι ίδιοι.
      Γιατί να θέλουμε όλα να τα εμπορευματοποιήσουμε;
      Μακάρι να συμμετέχουν και άλλοι σε αυτή την προσπάθεια, να γίνουν μέλη και να προσφέρουν ότι μπορούν…!
      Και αν υπάρχει τρόπος να δωθούν χρήματα για την βελτίωση των εγκαταστάσεων αλλά και του χώρου ας το προτείνει όποιος γνωρίζει, αλλά όχι με στόχο το προσωπικό όφελος αλλά του κοινωνικού συνόλου!

      Απάντηση
      • Αντώνης says:
        11 μήνες ago

        Πάνω από δέκα χρόνια έχει να συμβεί αυτό που περιγράφεις και θα πάρει ακριβώς άλλα τόσα για να επανέλθει, μόλις το αφήσουν οι παππούδες.

        Απάντηση
  5. Αντώνης Παπαντωνίου says:
    11 μήνες ago

    Γιάννης και Λάζος έκαναν δεκτό ένα άκυρο αίτημα από μια παρέα συνταξιούχων για να συνεχίσουν να έχουν την “ησυχία” όπως αποκαλούν και να μην τους ενοχλεί κανένας.
    Δηλαδή αυτό το μέρος δεν είναι του Δήμου Κοζάνης; Όπως όλα τα υπόλοιπα αναψυκτήρια, παιδικές χαρές κτλ;
    Δεν είναι για όλους εμάς?
    Από την εποχή των δραχμών στις αρχές του 2000 έχει σταματήσει η δυνατότητα το να επισκέπτεται κάποιος με τα παιδιά του αυτό το όμορφο μέρος.
    Κρίμα να καταντάει κάπως έτσι η περιουσία του δήμου και φυσικά δεν περιμένω να αλλάξει τίποτα σε αυτό το κομμάτι από τη στιγμή που Γιάννης και Λάζος για ψήφους κάνανε δεκτό το αίτημα του ανενεργού -ανυπαρκτόυ ιππικού συλλόγου

    Απάντηση
    • Καίσαρας says:
      11 μήνες ago

      Και ΒΕΒΑΙΑ είναι περιουσία του ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ και κάτω απ αυτή την προοπτική δούλεψαν και δουλεύουν οι άνθρωποι που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν αυτό το έργο! Οι πόρτες του συλλόγου είναι πάντα ανοιχτές όπως και η δυνατότητα να γίνει μέλος του συλλόγου όποιος το επιθυμεί …Ο χώρος δεν δημιουργήθηκε για να λειτουργεί ως αναψυκτήριο και κανείς από τα μέλη του δεν ονειρεύτηκε να γίνει υπάλληλος “ξύπνιων επιχειρηματιών” …
      Στόχος ήταν και είναι οι άνθρωποι που αγαπούν το άλογο να έχουν ένα κοινό τόπο συνάντησης και μία πραγματική στέγη που να μπορεί να εξυπηρετεί βασικές ανάγκες! Βήμα βήμα αρχικά ένας στάβλος και μια αποθήκη και η συνέχεια μιλάει μόνη της! Ήρθαν και έρχονται σε επαφή με τ’ άλογο χιλιάδες παιδιά και ενήλικες, σχολεία και νηπιαγωγεία, σύλλογοι ιππικοί και μη , λέσχες, εκπαιδευτήρια , σχολεία παιδιών μ αναπηρία , καλλιτεχνικές ομάδες , πρόσκοποι , ορειβατικές ομάδες αλλά και μεμονομένα άτομα ! Τις Κυριακές κι όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν ολόκληρες οικογένειες ή και μεμονομένες παρέες ανεβαίνουν σε άλογο και μαθαίνουν βασικές αρχές αλλά και γενικότερες πληροφορίες! Παρεμπιπτόντως οι περισσότεροι απ’ αυτούς που κόπτονται, κάπως έτσι μέσα απ τις βασικές και ανιδιοτελείς υπηρεσίες που προσφέρει ο σύλλογος ανακαλύψαν το άλογο και μπήκαν στους κόλπους του “Άγιου Νικάνορα” ! Στη συνέχεια η πορεία του καθενός είναι λίγο πολύ γνωστή …

      Υ.Γ συνεχίστε τη λάσπη! Τις τελευταίες μέρες αποκτήσαμε κι άλους φίλους εξ αιτίας σας όπως και δεχόμαστε μηνύματα από ανθρώπους που μας γνώρισαν και ξέρουν καλά πως λειτουργούμε!

      Απάντηση
      • Νερων says:
        11 μήνες ago

        Ποια αλογα? 4 αλογα σε κακη κατασταση, 4 αλογα σε 50 στρεμματα και αλλοι ιππικοι συλλογοι δεν εχουν που να βαλουν τ’ αλογα τους. Ο “προεδρος’ βαζει και βγαζει οποιον γουσταρει! Σπιτι του τοχει κανει! Αισχος και ντροπη για την πολη μας!

        Απάντηση
  6. Άιντε ρε says:
    11 μήνες ago

    Αγράμματος και προκλητικός ο πρόεδρος του συλλόγου, ακριβώς σαν τον Δήμαρχο
    Κυλισε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι.
    Πώς και δεν βγήκε ο μπαμπάς δημαρχεσας να πει καμία χοντράδα;

    Απάντηση
  7. Τι είναι αυτά ρε παιδιά:;! says:
    11 μήνες ago

    Δεν διαφωνούμε ότι εργάστηκαν σκληρά όλοι για να το δημιουργήσουν, αρκετοί δεν ζούνε σήμερα, αλλά όταν πλέον έχετε κουραστεί και δεν θέλετε να μπαινοβγαίνει εκεί λαός και να γίνουμε δράσεις, εκδηλώσεις, δραστηριότητες και καθημερινά εκεί να είναι ο πόλος έλξης της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    Τότε η αλλαγή η ακόμη και η συμβίωση συλλόγων είναι μονόδρομος.
    Ο δήμαρχος είπε πως ο τρίτος σύλλογος του Κρόκου ουσιαστικά δεν ήθελε το μέρος και ότι έκανε αίτημα για την πλάκα!
    Πλάκα;
    Εσείς έχετε πλάκα και είστε αστείοι και γελοίοι με αυτές τις αποφάσεις και ισχυρισμούς για το “κοινό” καλό.

    Απάντηση
  8. Νερων says:
    11 μήνες ago

    Δεν θα αργησουν οι επομενες εκλογες, τοτε ο κ. δημαρχος θα καταλαβει την γκαφα του. Τα ΚΑΠΗ ισως να μην ειναι εδω να τον ψηφισουν! Ιππικος ομιλος = Νεολαια, οχι ΚΑΠΗ και ρακες!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

https://www.youtube.com/watch?v=wZ0fbu2fzwY
Kozani Media

Copyright © 2021 Kozanimedia.gr |
Design by AK&PARTNERS

  • Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές 2023
  • Προσωπικά Δεδομένα
  • Επικοινωνία

Follow Us

EASTER COLLECTION
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Επi των τυπων…
  • Nightlife
  • “La Femme…”
  • Ο κοσμος των MEDIA
  • Γράφουν…
  • Εκδηλώσεις
  • Κοινωνικά
  • “Carpe diem”
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • #giveaway

Copyright © 2021 Kozanimedia.gr |
Design by AK&PARTNERS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου και cookie.