Δήμος Γρεβενών: Έγκριση της νέας Πυροσβεστικής Διάταξης
Κοzanimedia: Ο δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και ο Μαχάτμα Γκάντι…
ADVERTISEMENT
Καλλιόπη Βέττα: “Να θωρακιστεί πλήρως η τηλεθέρμανση στη Δυτική Μακεδονία, ενώ οι ενεργειακές κοινότητες και οι μικροί παραγωγοί πρέπει να τύχουν της απαραίτητης στήριξης για να εξασφαλιστεί η ενεργειακή δημοκρατία”
Τοποθέτηση νέων απινιδωτών από τον Δήμο Φλώρινας σε σχολικές μονάδες της πόλης
Π.Ε. Καστοριάς: Ολοκλήρωση συντήρησης της Μεταλλικής Γέφυρας Μπέλεϋ στο Χάνι Μπιρίκι
Παράδοση Τροφίμων προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης από την Π.Ε. Καστοριάς
Η εταιρεία kIEFER TEK E.Π.Ε. ζητά προσωπικό για τη θέση Logistic Manager (Υπεύθυνος αποθήκης) στην περιοχή της Κοζάνης
Συνάντηση εκπροσώπων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης με το δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά
Νάουσα: Μαθήτριες έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης σε εκδρομή
Kozanimedia-Ώρα 15:30:Νέο τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Βελβεντού-Φωτογραφία
Kozanimedia: Νέα ειδικευόμενη γιατρός στην Παθολογική του Μαμάτσειου-Φωτογραφία
Σ.Φ. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»: «Την Κυριακή στο γήπεδο για τους μάγκες με τα γυαλισμένα μάτια»

ΑΕΠ Κοζάνης:Η αναβολή μας έβγαλε από το ρυθμό μας

Με τις καιρικές συνθήκες φυσικά και δεν μπορείς να τα βάλεις, έτσι η αναβολή του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΑΜ ήταν αναμενόμενη.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Η χθεσινή μέρα, μετά την αναβολή,  περιελάμβανε γυμναστήριο και ατομική προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές μας, ενώ για σήμερα προβλέπεται προπόνηση στο γήπεδο της πάντα φιλόξενης Αιανής, για καλύτερες καιρικές συνθηκες.

Και στον αγώνα της Τετάρτης, απών ο τραυματίας μας Γιάννης Κανταρτζής, αλλά δυστυχώς και ο Γιώργος Κωστίκος (κάρτες), ο οποίος στο τελευταίο μας παιχνίδι με το Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗ, ήταν ένας από τους καλύτερους μας παίκτες.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η ομάδα μας είχε κερδίσει με σκορ 3-1 τον ΟΦΑΜ, σε μια πολύ δύσκολη έδρα στον Άγιο Ματθαίο κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο ΟΦΑΜ είναι μια ομάδα που διακρίνεται για το πάθος και την αγωνιστικότητα της και καθώς “καίγεται” για βαθμούς, αναμένεται την Τετάρτη μια πολύ σκληρή μάχη για την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, που όμως καλείται να συνεχίσει την καλή της παρουσία και με μια νίκη να μείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να μειώσει την διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Μια νίκη που θα επιβεβαιώσει την καθιέρωση πια της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ και θα δώσει μια ακόμα χαρά στους όλο και περισσσότερους πιστούς μας φίλους, που μας ακολοθούν.

Την Τετάρτη το μεσημέρι, η ομάδα μας περιμένει και πάλι όλες τις οικογένειες των αληθινών φιλάθλων της περιοχής μας, με την υπόσχεση οτι η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ θα συνεχίσει να δείχνει με τη στάση της το δρόμο για ένα ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο.

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *