Γράφουμε κατά καιρούς ότι «πιάσαμε πάτο», ότι δεν πάει πιο κάτω, τερμάτισε, game over. Και ανοίγεις την τηλεόραση ή κάνεις μια σύντομη βόλτα από τα social media και όλα τα παραπάνω ακυρώνονται.
Προφανώς και πάει πιο κάτω, εννοείται ότι δεν έχουμε δει τίποτα και ότι καθημερινά, σε αυτό τον μικρόκοσμο που ζούμε, ακούγονται οι μεγαλύτερες ανοησίες, τόσο δυσανάλογες με τον πληθυσμό μας, που θλίβεσαι. Και θλίβεσαι γιατί βλέπεις το φιαλίδιο με τη λογική στο κεφάλι μας να εξατμίζεται κάθε λεπτό που περνάει.
Δείτε εδώ:
Άντε αυτός δεν παραιτείται από το πόστο του, γιατί δεν καταλαβαίνει τι γκάφα έκανε, οι προϊστάμενοί του δεν καταλαβαίνουν ότι προσέβαλε και προκάλεσε χιλιάδες ανθρώπους ώστε να τον πάψουν; Που είναι ο σεβασμός τους στην κοινή γνώμη ;
εγω προσωπικά συμφωνώ μαζι του χωρις να θελω να υποτιμησω οσους σηκώνουν αυτόν τον σταυρό…