Ηλίας Κάτανας: Δείτε LIVE στο Kozanimedia και στο Facebook τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού “Μαζί για την Κοζάνη”
Ηλίας Κάτανας: Δείτε LIVE στο Kozanimedia και στο Facebook τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού “Μαζί για την Κοζάνη”
ADVERTISEMENT
Γιάννης Τσιομπάνος: Δείτε LIVE στο Kozanimedia και στο Facebook τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του Γ. Αμανατίδη
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 39,1%, ΣΥΡΙΖΑ 17,3% – Διάσπαση μετά την εκλογή Κασσελάκη βλέπουν 7 στους 10
Kozanimedia: Ήττα και αποκλεισμός για τη….διπρόσωπη Κοζάνη από τα Χανιά-Δείτε τα γκολ του αγώνα
“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργά Ζεμπιλιάδου: Δώστε μας τη δύναμη να τα αλλάξουμε όλα !
Γηπεδούχος στη Λεωφόρο ο Λεβαδειακός κόντρα στη Κοζάνη
Συμμετοχή και τοποθέτηση στην διαμαρτυρία των εργαζομένων -συνάντηση με το σύλλογο δημοτικών υπαλλήλων Ν. Κοζάνης
Kozanimedia: Δεκάδες κόσμου στην ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Χρήστου Τριγώνη σε Γρεβενιώτες της Κοζάνης-Φωτογραφίες και βίντεο
Ο Βασίλειος Κατσαούνης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη “Συμμαχία για την Ανάπτυξη”: Μπορεί η Περιφέρεια να βοηθήσει τους νέους να μείνουν στον τόπο τους;
Πρόγραμμα επισκέψεων του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, αύριο, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
kozanimedia: Αγιασμός και έναρξη της νέας σεζόν για τον Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης – Βίντεο

Καύσωνας Κλέων: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Πότε θα δούμε το πρώτο 40αρι

Νεότερα δεδομένα για το κύμα καύσωνα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΜΥ μέσω επικαιροποιημένου έκτακτου δελτίου επικίνδυνων φαινομένων – Πόσο θα κρατήσει ο καύσωνας.

Επικαιροποιημένο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ενόψει του επερχόμενου καύσωνα «CLEON», χωρίς όμως όπως αναφέρει, σύμφωνα με τα νεώτερα προγνωστικά στοιχεία, να υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από εκείνο που εκδόθηκε χθες.

Πιο αναλυτικά:

1. Την Τετάρτη (12/7) υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει:

α. στα βόρεια ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

β. στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 38 με 39 και στο εσωτερικό της Στερεάς και της Θεσσαλίας τους 40 βαθμούς Κελσίου.

γ. στη νησιωτική χώρα τους 32 με 33 και στα νησιά του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 35 βαθμούς Κελσίου.

2. Την Πέμπτη (13/7) υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σε όλη σχεδόν τη χώρα.

α. Στα βόρεια ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 37 με 38 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία και το εσωτερικό της Ηπείρου τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

β. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 39 με 40 και στο εσωτερικό της Στερεάς και της Θεσσαλίας τους 41 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

γ. Στη νησιωτική χώρα η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 33 με 35 και στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

3. Την Παρασκευή (14/7) οι υψηλές θερμοκρασίες θα κορυφωθούν.

α. Στα βόρεια ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 38 με 39 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία και το εσωτερικό της Ηπείρου τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

β. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 40 με 41, στο εσωτερικό της Στερεάς τους 41 με 42 και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας τους 43 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 28 με 31 βαθμούς Κελσίου.

γ. Στη νησιωτική χώρα η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 35 με 36 και στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 37 με 40 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

4. Το Σάββατο (15/7) οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν.

α. Στα βόρεια ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 38 με 39 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία και το εσωτερικό της Ηπείρου τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές θα κυμανθούν περί τους 30 βαθμούς Κελσίου.

β. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 40 με 41, στο εσωτερικό της Στερεάς και της Πελοποννήσου τους 41 με 42 και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας τους 43 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές θα κυμανθούν περί τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

γ. Στη νησιωτική χώρα τους 36 με 37 και στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές θα κυμανθούν περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

5. Την Κυριακή (16/7) προβλέπεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια

α. Στα βόρεια ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 36 με 37 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία και το εσωτερικό της Ηπείρου τους 38 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

β. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 38 με 39, στο εσωτερικό της Στερεάς και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

γ. Στη νησιωτική χώρα τους 35 με 36 και στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

6. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, τη Δευτέρα (17/7) προβλέπεται μικρή αλλά πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας.

tovima.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

EASTER COLLECTION