Kozanimedia:Δείτε τι έγινε στο μεγάλο αντάμωμα των απανταχού Λιβαδεριωτών-Πλήθος κόσμου και χορός μέχρι το πρωί-Βίντεο
Kozanimedia: “Βούλιαξε” από κόσμο η Λευκοπηγή για το παραδοσιακό πανηγύρι-Βίντεο και φωτογραφίες
ADVERTISEMENT
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ολυμπιακή φλόγα άναψε στο Παρίσι – Όσα έγιναν στην τελετή έναρξης
Kozanimedia: “Βούλιαξε” από κόσμο το “Fiesta Voio”-Ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης ξεσήκωσε τις χιλιάδες κόσμου-Βίντεο και φωτογραφίες
Kozanimedia:Εκατοντάδες κόσμου από νωρίς στο “Fiesta Voio” για Χαρούλη και Αλκίνοο-Βίντεο και φωτογραφίες
Kozanimedia-Ώρα 21:15:Απίστευτες ουρές οχημάτων στο δρόμο για το “Fiesta Voio” και τη βραδιά με Αλκίνοο και Χαρούλη-Βίντεο
Πρέβεζα: Νεκρός 53χρονος μετά από τροχαίο -Τραυματίστηκε σοβαρά ένα παιδί
Kozanimedia: Στην Ιατρική του Α.Π.Θ ο αριστούχος Πρόδρομος Παπαδόπουλος από το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης-“Σίγουρα το μυστικό είναι η επιμονή και η υπομονή”
Ανακοίνωση προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος Δευτέρα 29 Ιουλίου
Συγχαρητήριο μήνυμα 2ου ΓΕΛ Κοζάνης
Συγχαρητήριο μήνυμα 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης
Συγκλονιστική ανακάλυψη στον Πανάγιο Τάφο – Βρέθηκε χαμένος βωμός από την εποχή των σταυροφοριών – Δείτε φωτογραφίες 

Το πρόγραμμα των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα

Λήξη μαθημάτων, έναρξη Πανελλαδικών, κλείσιμο σχολείων: Μετά το Πάσχα, αρχίζει η «αντίστροφη μέτρηση», καθώς απομένει περίπου ένας μήνας μέχρι να ακουστούν τα πρώτα… τελευταία κουδούνια της σχολικής χρονιάς.

Για την τρέχουσα σχολική χρονιά, οι ημερομηνίες-ορόσημα έχουν ήδη ανακοινωθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο μίας προσπάθειας του υπουργείου Παιδείας να υπάρξει αρτιότερη οργάνωση του σχολικού και ακαδημαϊκού έτους. Η νέα αυτή πρακτική που εγκαινιάστηκε, ακολουθήθηκε μάλιστα και από σχετική νομοθετική ρύθμιση, που προβλέπει τη γνωστοποίηση του προγράμματος των πανελλαδικών εξετάσεων έως τις 15 Σεπτεμβρίου κάθε χρονιάς.

Ο προγραμματισμός αυτός του υπουργείου Παιδείας, που έχει ανακοινωθεί, δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, πέραν της μεταφοράς κατά μία ημέρα αργότερα των εξετάσεων των τάξεων του λυκείου. Έτσι, η 15η Ιουνίου είναι η ημερομηνία κατά την οποία αφ’ ενός νηπιαγωγεία και δημοτικά θα ολοκληρώσουν τα μαθήματά τους και αφ’ ετέρου, γυμνάσια και λύκεια θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους. Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων έχει οριστεί την 1η Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και στις 2 Ιουνίου για τα ΓΕΛ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *