Kozanimedia: Αναφορά γονέα για επικίνδυνη κούνια στο “Κουρί” Κοζάνης-Δείτε τα βίντεο
Γρεβενά: Το Σάββατο η κηδεία του αστυνομικού που σκοτώθηκε μετά από κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά
ADVERTISEMENT
Kozanimedia: Απίστευτο-Ο δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης τη Δευτέρα έστειλε ανακλητικό έγγραφο στο Υπουργείο και την Τρίτη το απέκρυψε σε τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας πως η θέση του είναι να κλείσει το ληξιαρχείο της Αιανής – “Η πινακίδα του ληξιαρχείου δε λέει τίποτα για μένα”-Βίντεο
Kozanimedia: Απίστευτο-Ο δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης τη Δευτέρα έστειλε ανακλητικό έγγραφο στο Υπουργείο και την Τρίτη το απέκρυψε σε τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας πως η θέση του είναι να κλείσει το ληξιαρχείο της Αιανής – “Η πινακίδα του ληξιαρχείου δε λέει τίποτα για μένα”-Βίντεο
Θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League με τρομερό Τζολάκη που απέκρουσε τρία πέναλτι!
Πτολεμαϊδα: Ετοιμάζουν “θερμή” υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη
«Ενότητα» – Στήριξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην πράξη
Ο ΥΜΑΘ Στάθης Κωνσταντινίδης στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Τ.Ε.Ε.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης και η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχονται στην Κοζάνη…με “Λόγο Λαϊκό” εκεί που η κλασική κιθάρα συναντά τη λαϊκή ποίηση…
Σε σύσκεψη για την ενίσχυση του κλάδου της γουνοποιίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
«Πάρε ανάσα και μίλησε»: Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την παιδική προστασία (Φωτογραφίες)
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Λύση για το πρόβλημα του φράγματος Νεστορίου σχετικά με την άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Α.Ε.Π. Κοζάνης: Κοσμοσυρροή σήμερα στο ντέρμπι της Κοζάνης

Μεγάλη προσέλευση του φίλαθλου κοινού αναμένεται σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου όλης της μεγάλης μας περιφερειας, περίμεναν από καιρό ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι στην πόλη μας και καθώς ο καιρός θα είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο, ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στη γιορτή που μόνο το ποδοσφαιρο μπορεί να προσφέρει. H προπώληση των εισιτηρίων το αποδεικνύει.

Σε μια πόλη που ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ιδιαίτερα από την πανδημία, επιτέλους ένα γεγονός σε ανοικτό χώρο, που δίνει μια διέξοδο σε όλους τους φιλάθλους μας αλλά και στις οικογένειες τους.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, θέλει να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις και να πείσει όλους όσους αγαπούν τα σπορ να την αγκαλιάσουν και να πανηγυρίσουν μαζί της επιτυχίες, βοηθώντας ταυτόχρονα τα νέα παιδιά της περιοχής μας να αρπάξουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται.

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 15.00 στο γήπεδο της Κοζάνης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Όπως είναι γνωστόν και καθώς η ΑΕΠ είναι η τυπικά γηπεδούχος, η είσοδος για γυναίκες και νέους μέχρι 18 ετών είναι δωρεάν, ενώ η γενική είσοδος θα κοστίζει 10 ευρώ. Διαθέσιμα είναι και τα διαρκείας των 70 ευρώ και τα VIP των 150 ευρώ.

Πριν τον αγώνα θα τιμηθεί η μνήμη του Λάκη Χωλόπουλου, ενός μεγάλου παίκτη, προπονητή και οικογενειάρχη, με τεράστια προσφορά στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας, που έφυγε από κοντά μας πριν ένα χρόνο.

Την απονομή αναμνηστικής πλακέτας προς την οικογένεια του Λάκη Χωλόπουλου θα κάνει ένας άλλος “γκουρού του ποδοσφαίρου” της Κοζάνης, ο θρυλικός Νίκος Γκουσγκούνης, που υπήρξε συμπαίκτης του στην Κοζάνη αλλά και ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας, την ΑΕΠ!

Στον αγώνα θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *