Έπεσαν από τα σύννεφα οι γονείς μόλις ενημερώθηκαν ότι τα δικά τους παιδιά προκάλεσαν καταστροφές χιλιάδων ευρώ σε δύο σχολεία της Θέρμης Θεσσαλονίκης και συμφώνησαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να καλύψουν τις ζημιές αφότου είδαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψε τις κινήσεις των ανηλίκων.
Πρωταγωνιστές στα περιστατικά ακραίων βανδαλισμών σε δύο σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου Θέρμης ήταν εννέα ανήλικοι, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ το συνολικό κόστος που κατέβαλαν οι γονείς τους, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές και να αποφευχθεί η ποινική διαδικασία, ανήλθε περίπου στις 7.000 ευρώ.
«Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι. Πιο πολύ λυπάμαι για αυτό που έγινε. Το ότι τα παιδιά παραδέχθηκαν την πράξη τους είναι θετικό. Ας γίνει ένα παράδειγμα προς αποφυγή και για άλλα σχολεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας, Στέλιος Αποστόλου.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:


























