Κωνσταντίνος Στόκκος, Καρδιολόγος- Εντατικολόγος Μ.Ε.Θ Γ.Ν. Κοζάνης: “Οι νέοι δεν έχουν καμία θέση στις ΜΕΘ ως άρρωστοι”
Ευχαριστήριο του Τ.Ο.Ε.Β. Σερβίων στη ΔΕΔΔΗΕ Κοζάνης μεση αποκατάσταση της βλάβης στο κεντρικό αντλιοστάσιο
ADVERTISEMENT
ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: “Το δάκρυ…της μνήμης” με τον Τάκη Βαμβακίδη
Αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης στην Τ. Κ. Μεταμόρφωσης  για την αποκατάσταση διαρροής
O υποψήφιος ευρωβουλευτής Λ. Ιωαννίδης με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Γ. Μητλιάγκα: “H εφαρμογή του σχεδίου της Κυβέρνησης για την Δυτική Μακεδονία θα προκαλέσει μεγαλύτερες ανισότητες στην περιοχή”-Φωτογραφίες
Kozanimedia: Έφυγε από τη ζωή ο 48χρονος Κοζανίτης Ντίνος Μαλούσης-Από τα πιο γνωστά πρόσωπα της πόλης
Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας
Ο πρόεδρος του ΣΕΦΠΕ Φώτης Ζυγούρης με τον περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη – “Χωρίς την συμπαράστασή του δεν θα είχαμε καταφέρει αυτά που πετύχαμε”
Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | Ολοκληρώθηκαν οι «Ημέρες Καριέρας Π.Δ.Μ. 2024»
Σωματείο “Ένωση”:19η  Μαΐου ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων
Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η κυβέρνηση σταθερά συνεχώς βοηθά τους αγρότες
Εκδήλωση στη Νεάπολη για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων

Η ΔΕΥΑΚ για τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης τις ώρες της αυξημένης ζήτησης – “Δυσλειτουργίες με αποτέλεσμα να εμφανίζονται προβλήματα επαρκούς τροφοδοσίας σε ορισμένα σημεία του δικτύου”

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης ότι λόγω της ελλιπούς τροφοδοσίας του συστήματος με θερμική ενέργεια από τις Μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, αλλά και της αυξημένης ζήτησης εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, παρουσιάζονται δυσλειτουργίες με αποτέλεσμα να εμφανίζονται προβλήματα επαρκούς τροφοδοσίας σε ορισμένα σημεία του δικτύου.

Από την πλευρά της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και των εργαζομένων της καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες ακόμα και με την συνεχή χρησιμοποίηση των εφεδρικών μας λεβητοστασίων που λειτουργούν με πετρέλαιο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι πάντα εφικτό, παρά τις συνεχείς και έντονες προσπάθειες καθ’ όλο το 24ωρο, και γι’ αυτό ζητούμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση των καταναλωτών για τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν μέχρι τώρα ή όποια δημιουργηθούν τις επόμενες ώρες.

Από τη ΔΕΥΑΚ

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *