Πανικός στο Άργος Ορεστικό: Αρκούδες στο κέντρο της πόλης – Προσπαθούν να τις διώξουν με κροτίδες-Βίντεο
Kozanimedia: Έφυγε από τη ζωή ο 48χρονος Κοζανίτης Ντίνος Μαλούσης-Από τα πιο γνωστά πρόσωπα της πόλης
ADVERTISEMENT
Μουσικό σχολείο Σιάτιστας: Μια χρονιά γεμάτη δραστηριότητες-Βίντεο
Με στόχο την προστασία πεζών και οδηγών, ο Δήμος Κοζάνης προχωρά στη δημιουργία κυκλικού κόμβου επί της οδού Λαρίσης-Φωτογραφίες
Λευκοπηγή:Η μεγάλη δημοτική και ποντιακή βραδιά με τον Γιάννη Καψάλη
Δήμος Γρεβενών: Ανάληψη καθηκόντων αντιδημάρχου 
Τροχαίο στην Έδεσσα: Νεκρή μια 27χρονη μετά από μετωπική σύγκρουση με φορτηγό
Άννα Διαμαντοπούλου – Ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
Πέτη Πέρκα: «Η πραγματικότητα στα έργα υποδομών και μεταφορών απέχει πολύ από αυτή που θέλει να παρουσιάζει η κυβέρνηση» (video)
Ο ΟΕΝΕΦ υλοποίησε 2 προγράμματα νεανικής κινητικότητας με Ιρλανδικούς οργανισμούς νεολαίας στη Φλώρινα
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ
Ο Χάτσικο των Τρικάλων: Σκύλος περιμένει έξω από το νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του που έχει πεθάνει

Η ΕΠΣ Κοζάνης ζητά από την ΕΠΟ τη συμμετοχή της ΑΕΠ στη Super League 2-Το κείμενο της επιστολής

Προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Ο νέος αθλητικός νόμος δημιούργησε ομολογουμένως αναστάτωση στο ποδόσφαιρο της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής με αλυσιδωτές επιπτώσεις.

Είμαστε στα μέσα Οκτωβρίου και με αιτία την προσπάθεια εφαρμογής του νέου αθλητικού νόμου βρισκόμαστε μπροστά σε προβλήματα και αδιέξοδα στα οποία η ΕΠΟ οφείλει να δώσει λύση στα πλαίσια του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.

Ένα από τα πολλά παράδοξα που προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα της εφαρμογής της αναδιάρθρωσης κατηγοριών βάσει του νέου Αθλητικού Νόμου είναι σήμερα 7 Οκτωβρίου 2021 να έχουν λάβει πρόσκληση και δικαίωμα συμμετοχής στην επαγγελματική κατηγορία Super League 2 συνολικά 43 ομάδες (ΠΑΕ, Ερασιτεχνικά Σωματεία, που δεν είχαν πετύχει αγωνιστικά την άνοδο και 4 Β’ ομάδες ΠΑΕ της Super League 1).

Από όλη αυτήν την διαδικασία η μόνη και τελευταία ομάδα η οποία δεν έχει λάβει πρόσκληση και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Super League 2 είναι η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ είναι ένα αξιοπρεπές Σωματείο μέλος της Ένωσης μας, που μετατράπηκε σε ΠΑΕ διότι αγωνιστικά πέτυχε την άνοδο της στη Football League, οργανώθηκε σε επαγγελματικά πρότυπα, έχει υγιής οικονομικές βάσεις και πήρε μέρος αποδυναμωμένη λόγω συγκυριών covid 19 στο τρίμηνο πρωτάθλημα που διεξήχθη την άνοιξη του 2021 και βαθμολογικά συγκέντρωσε έναν βαθμό λιγότερο από την ΠΑΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, που σήμερα συμμετέχει στη Super League 2 μαζί με τις υπόλοιπες ΠΑΕ που υποβιβάστηκαν, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ και τον ΑΣΤΕΡΑ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.

Στην πραγματικότητα είναι η μόνη ομάδα που υποβιβάστηκε από όλες τις κατηγορίες και η μόνη ομάδα από όσες αποφασίσατε ότι κατά σειρά θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Super League 2 που δεν έλαβε πρόσκληση συμμετοχής.

Με βάση όλα τα παραπάνω γεγονότα και έχοντας την πεποίθηση ότι η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ υφίσταται μια ουσιαστική αδικία σας καλούμε να παρέμβετε και να αποκαταστήσετε αυτήν την αδικία με όποιον σύμφωνο με τους Κανονισμούς τρόπο θεωρήσετε κατάλληλο και να δώσετε το δικαίωμα στην ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ να συμμετάσχει στην Super League 2 της περιόδου 2021-22.

Θεωρούμε ότι θα είναι μια σύννομη και δίκαια παρέμβαση της Επιτροπής Σας που το σύνολο Ποδοσφαιρικών Ομάδων μελών της ΕΠΟ θα επικροτήσει ως αποκατάσταση μιας de facto άδικης αντιμετώπισης.

Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσετε και το Ποδόσφαιρο στην περιοχή μας που μετά από πολλά χρόνια έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να προσφέρει στην κοινωνία και στη νεολαία του Νομού Κοζάνης.

Παρακαλούμε να εξετάσετε το αίτημα μας με αίσθημα απονομής δικαίου.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *