Παραιτείται από υποψήφιος πρόεδρος ο Μπάιντεν – Το ανακοίνωσε με επιστολή
Τροχαίο στην Κέρκυρα: Το λεωφορείο σφηνώθηκε στο σταθμευμένο φορτηγό, νεκρός ο οδηγός
ADVERTISEMENT
Kozanimedia:O Kώστας Παπαδόπουλος παίζει…στοίχημα και δίνει τις σημερινές προβλέψεις των αγώνων
Kozanimedia: Από τύχη δεν υπήρχαν τραυματισμοί στην κεντρική οδό Δημοκρατίας-Έπεσαν σοφάδες στο πεζοδρόμιο-“Αποκολλήθηκαν” από το μπαλκόνι οικοδομής-Φωτογραφίες
Ήρωες κινουμένων σχεδίων στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη αυτή τη Δευτέρα 22 Ιουλίου – Σας περιμένουμε!
Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης: Ευχαριστήριο για τη συγκέντρωση χρημάτων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα
Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμακιάς ‘‘Το Φρούριο”: Πρόσκληση για 26α Ερμακιώτεια
Δήμος Κοζάνης: Απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρες 10:00 έως 22:00 στο Άλσος Κουρί και στην περιοχή του Προφήτη Ηλία λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
Δήμος Κοζάνης:Πρόσκληση για Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής
Πολυμηχάνημα για καταστάσεις εκτάκτων αναγκών αποκτά ο Δήμος Αμυνταίου
Συναγερμός στον Έβρο: Έλληνας συνοριοφύλακας τραυματίστηκε από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά
Απόψε η LILA στο πάρτυ νεολαίας στο Δισπηλιό Καστοριας!

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει με Επιχειρήσεις της στην 8η Εξποτρόφ, έκθεση τροφίμων και ποτών. Κατόπιν σχετικής εισήγησης από την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών κ. Ευφροσύνη Ντιό, εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο το Ετήσιο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2022, το οποίο μεταξύ άλλων αφορά στη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε εκθέσεις τροφίμων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν διακρίνεται μόνο για την πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της αλλά, και για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του πρωτογενή τομέα με την εξαιρετική διατροφική αξία που τα διακρίνει.

Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά, Βότανα , Βιολογικά Προϊόντα, Όσπρια, Πιπεριά Φλωρίνης και Αλείμματα Πιπεριάς, Μέλι, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αποξηραμένα Φρούτα και Super Foods, Παραδοσιακά γλυκά κ.α. δημιουργούν την πλούσια γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής.

Τον γαστρονομικό αυτό πλούτο θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2022 στο MEC Παιανίας, καθώς η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει με 12 εκθέτες.

Οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να αναδείξουν στο κοινό τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου μέσα από το γαστρονομικό δρώμενο που διοργανώνει η περιφέρεια για τους εκθέτες της και τα προϊόντα τους.

Στην έκθεση θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *