Το 1ο Οικονομικό Forum στην Αιανή
Δείτε το δελτίο ειδήσεων του Top Channel με σχόλια, ειδήσεις και παρασκήνιο για τα μεγάλα θέματα με το ληξιαρχείο Αιανής και το νερό του Κρόκου-Γιατί δε θα περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα από τη Δυτ. Μακεδονία-Βίντεο
ADVERTISEMENT
Κοzanimedia: Η απεργιακή συγκέντρωση ΚΚΕ και ΠΑΜΕ στον κεντρικό πεζόδρομο Κοζάνης-Βίντεο και φωτογραφίες
Κοzanimedia: Η απεργιακή συγκέντρωση ΚΚΕ και ΠΑΜΕ στον κεντρικό πεζόδρομο Κοζάνης-Βίντεο και φωτογραφίες
Top Channel: Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αιανής Στέργιος Βαβλιάρας για την παραμονή του ληξιαρχείου – “Το μάθαμε από το Kozanimedia και από το Υπουργείο” – “Δεν μας πήρε κανείς δήμαρχος ή αντιδήμαρχος” – Βίντεο
Kozanimedia: O πρώην δήμαρχος Αιανής Γιώργος Τζέλλος για την παραμονή του ληξιαρχείου μετά το “φιάσκο” Κοκκαλιάρη
Νέα λαχταριστά snacks από την CoffeeBerry για την περίοδο της νηστείας!
Kozanimedia: Τι συμβαίνει τελικά με το νερό του Κρόκου; – Οι κάτοικοι περιμένουν ακόμη απαντήσεις-Ανησυχία πως ήπιαν ακατάλληλο νερό -Την Παρασκευή τα αποτελέσματα από το εργαστήριο
Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης: Ξεκινούν τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ για την απολιγνιτοποίηση, ύψους 107 εκατομμυρίων ευρώ!
Άκυρος ο συναγερμός: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή στην Εθνική!
Kozanimedia: Eντυπωσίασαν οι μικρές Λαζαρίνες του Κρόκου στα “Εαρινά αντέτια” του Δήμου Αμπελοκήπων-Βίντεο και φωτογραφίες
Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να την αλλάξετε – Το πρόστιμο που θα πληρώσετε

Θεσσαλονίκη: Έχασε τη μάχη ο 16χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό

Tην απώλεια επιβεβαίωσε και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης - Το χρονικό της καταδίωξης του 16χρονου

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά από 10 μέρες νοσηλείας, ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο άτυχος 16χρονος κατέληξε σήμερα στις 10:10 στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιπποκρατείου στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύοταν. Για την απώλειά του ενημερώθηκε η οικογένειά του.

To ιατρικό ανακοινωθέν του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου

“Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου” 

 

Ιπποκράτειο

Το χρονικό της καταδίωξης 

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας (5/12) όταν κατά την καταδίωξη ενός 16χρονου, ο οποίος έφυγε από πρατήριο καυσίμων στα Διαβατά χωρίς να πληρώσει, αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντας τον νεαρό με σφαίρα στο κεφάλι.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και λίγο αργότερα εντοπίστηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας στην ίδια οδό, δίχως ωστόσο να σταματήσει στα σήματά τους. Αντιθέτως, ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα να κινείται επί της Συμμαχική Οδού, όπου ακολούθησε άγρια καταδίωξη. Στο σημείο έπεσαν και πυροβολισμοί, ενώ ο 16χρονος αρχικά αναφέρθηκε πως προσπάθησε να εμβολίσει περιπολικό.

Το αποτέλεσμα, ήταν να τραυματιστεί και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν, μέχρι σήμερα, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Πηγή: skai.gr
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *