Καστοριά: Αρκούδα «ρήμαξε» πτηνοτροφική μονάδα στην Κλεισούρα-Βίντεο
Η επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα-Γράφει ο Γιάννης Αβράμης
ADVERTISEMENT
Kozanimedia:Η ΕΡΤ-3 στην Αιανή – “Φουντώνουν” οι αντιδράσεις για την απόφαση Κοκκαλιάρη να κλείσει το ληξιαρχείο-Τι λένε οι πρόεδροι Αιανής, Χρωμίου και Κτενίου-Βίντεο
Πάρις Κουκουλόπουλος: Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο ολιγοπώλιο που στηρίζει η κυβέρνηση στην ενέργεια
“Φύγαμε για τελικό!!!”-Η ανάρτηση του Ηρακλή Κοζάνης μετά τον συναρπαστικό ημιτελικό με το Άργος Ορεστικό και την πρόκριση-Φωτογραφίες
Kozanimedia: Σπουδαίο final-4 Εφήβων στο Άργος Ορεστικό-Ηρακλής Κοζάνης και Καστοριά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου-Δείτε τα τελευταία λεπτά του συγκλονιστικού αγώνα Ηρακλή-Άργους Ορεστικού και δηλώσεις παικτών-Βίντεο
Συλλυπητήρια δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Όλγας Μαρκογιαννάκη για το θάνατο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
H εθνική ομάδα κωπηλασίας στη διεθνή ρεγκάτα του Πιεντιλουκου της Ιταλίας-Ανάμεσα τους δύο αθλητές του ΝΟΚ
Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου – Η ανακοίνωση του Μαξίμου
ΤΕΕ: Ενημερωτική Εκδήλωση για την «Αρτιότητα και Οικοδομησιμότητα γηπέδων και οικοπέδων»
Αφρικανική σκόνη: «Καμπανάκι» Γουργουλιάνη για το επόμενο 2ήμερο – Τι να προσέχετε
Φίλιπποι: Φοιτητές ανακάλυψαν κεφαλή του Απόλλωνα

Σέρρες – Νεκρός από κοροναϊό 35χρονος, λίγες μέρες μετά την πρώτη δόση

Από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη δεν έχουν τέλος οι οικογενειακές τραγωδίες που γράφονται εξαιτίας του κοροναϊού.

Στην Πάτρα, ένας 53χρονος καθηγητής φυσικής που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου «έχασε» τη μάχη με τον φονικό ιό. Σύμφωνα με τον ξάδερφό του, ο Σταμάτης είχε χρόνιο άσθμα. Μόλις ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα πήγε στο νοσοκομείο, όμως φοβόταν πολύ παρόλο που είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις.

Ο 53χρονος νοσηλευόταν ένα μήνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε νικημένος από τον κοροναϊό.

Ο θάνατος του βύθισε στη θλίψη τους συγγενείς, τους φίλους και τους μαθητές του.

Ο 35χρονος που πέθανε από κοροναϊό

Στην Τριανταφυλλιά Σερρών τα δάκρυα από τον χαμό της Παρθένας Κουτμερίδου δεν έχουν προλάβει ακόμα να στεγνώσουν. Εννέα ημέρες μετά τον χαμό της, το χωριό βυθίστηκε και πάλι στο πένθος.

Ένας ακόμη συγχωριανός τους, ο Κυριάκος 35χρονων και πατέρας ενός αγοριού, «έσβησε» από κοροναϊό λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του. Είχε προλάβει να κάνει μόνο την πρώτη δόση.

Όπως είπε η θεία του, το Σάββατο έκανε την πρώτη δόση. Την Τετάρτη όμως ανέβασε πυρετό, πήγε στο Κέντρο Υγείας, όπου τον συμβούλευσαν να πάει στο νοσοκομείο εάν δεν υποχώρησε.

Ο πυρετός όμως δεν έπεσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες. Από εκεί, τον έστειλαν τη Θεσσαλονίκη, όπου και διασωληνώθηκε. Τέσσερις ημέρες μετά κατέληξε.

Ο πατέρας του 35χρονου νοσηλεύεται και εκείνος με κοροναϊό. Δεν έχει μάθει πως «έχασε» το παλικάρι του.

www.in.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *