Τριπλή διάκριση για τον γνωστό βελβεντινό σεφ και υπεύθυνο των προϊόντων “Μυρσίνη” Βελβεντού Γιώργο Καραβαγγέλα.
Πιο συγκεκριμένα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό μαγειρικής & ζαχ/πλαστικής και στην κατηγορία Α2 θαλασσινό/ψάρι που οργάνωσε η λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδας, στον οποίο συμμετείχαν μάγειρες από όλο κόσμο, στο πλαίσιο της 11ης Έκθεσης expotrof mec Παιανίας.
Επίσης ο Γιώργος Καραβαγγέλας απέσπασε 2 αστέρια ποιότητας,γεύσης, & καινοτομίες στα προϊόντα:μαρμελάδα-ροδάκινο-κρόκο-λεμόνι & ροδάκινο-πιπερόριζα-μοσχολέμονο στα ATHENS FINE FOOD AWARDS 2025