Μπροστά σε μια πρωτοφανή εικόνα βρέθηκαν σήμερα, στις 7 το πρωί, οι εργαζόμενοι στο δημαρχείο της Κοζάνης, βλέποντας ότι είχε πλημμυρίσει το ισόγειο του ιστορικού κτιρίου, με τα νερά να….βγαίνουν ακόμα και στο δρόμο της Ξενοφώντος Τριανταφυλλίδη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, περαστικοί είχαν ενημερώσει την Ελληνική Αστυνομία στις 4 το πρωί, με την ΕΛ.ΑΣ. να επικοινωνεί εκείνη την ώρα με υπεύθυνους του Δήμου Κοζάνης.
Εκείνοι, με τη σειρά τους, επικοινώνησαν με στελέχη της ΔΕΥΑΚ, συνεργείο της οποίας έφτασε στο δημαρχείο, διαπιστώνοντας διαρροή σε μικρό αντλιοστάσιο της Εταιρίας, που υπάρχει στο χώρο.
Εργαζόμενοι, αλλά και στελέχη του Δήμου Κοζάνης….έπιασαν τις σφουγγαρίστρες, καθώς θα έπρεπε να απομακρυνθούν τα νερά ο όγκος των οποίων δεν ήταν τέτοιος που να δικαιολογεί παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ με μια πρώτη εικόνα φαίνεται πως υπάρχουν μόνο μικροζημιές σε υλικά.





























