Πρωτοφανής απόφαση του δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου, ο οποίος σήμερα, νωρίς το πρωί, έγραψε “στα παλαιότερα των υποδημάτων” την απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Γιώργου Αμανατίδη, για κλείσιμο όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης σε ολόκληρη τη Δυτ. Μακεδονία λόγω της χιονόπτωσης, και άνοιξε τους δυο παιδικούς σταθμούς στα Σέρβια!
Το Kozanimedia,μετά από αναφορές και διαμαρτυρίες γονέων που είχαν….μείνει στη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της Περιφέρειας, επικοινώνησε με την προϊσταμένη των βρεφονηπιακών σταθμών Ελπίδα Τσεντεκίδου, που ανέφερε ότι “νωρίς το πρωί κρίναμε με τον δήμαρχο πως η όλη κατάσταση στην πόλη των Σερβίων δεν είναι τόσο άσχημη και αποφασίστηκε να ανοίξουν οι δυο βρεφονηπιακοί. Θα δοθεί η προβλεπόμενη άδεια σε συναδέλφους που έρχονται από περιοχές εκτός Σερβίων, ενώ ίσως θα κλείσουμε νωρίτερα”.



























Ρε Πλιάτσιε τσιράκι του Αμανατίδη, που είδες τόσο πολύ χιόνι που σε πείραξε ο Ελευθερίου ο οποίος σας έχει γραμμένους εκεί που δεν γράφει και καλά κάνει
Δε φταίω εγώ αν κάποιοι αδυνατείτε να αντιληφθείτε τα στοιχειώδη.
Ο καλύτερος αποδείχτηκε τελικά,δεν υπέκοιψε στην τρομολαγνία.
Για Δυτική Μακεδονία σιγά το χιόνί!!!!