Η καρδιά της μουσικής χτυπάει δυνατά στο “Fiesta Voio” 25-28 Ιουλίου
Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Ο κ. Γεωργιάδης βήμα-βήμα διαλύει την υγειονομική ασφάλεια στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας”
ADVERTISEMENT
Συνεργασία μεταξύ Δήμου Φλώρινας και Δήμου Αμυνταίου για την από κοινού άσκηση πολεοδομικών αρμοδιοτήτων εντός των διοικητικών τους ορίων
ΔΕΗ: 30 θέσεις ανειδίκευτου προσωπικού στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας
Τελικός Κυπέλλου EΠΣ Φλώρινας 2023-2024 το Σάββατο 20 Απριλίου
Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες Προστασίας για Καταιγίδες-Πλημμύρες
Kozanimedia-Ώρα 18:00: “Ανοιξιάτικο” χιόνι στην όμορφη Σαμαρίνα Γρεβενών-Δείτε το βίντεο
Το Κozanimedia στον Κρόκο-Δείτε πλάνα από τον χώρο εργασιών του αντλιοστασίου που σημειώθηκε η διαρροή πετρελαίου στον αγωγό νερού-Βίντεο και φωτογραφίες
Καραμπόλα οχημάτων στη Λάρισα με δύο τραυματίες
“LUV Dreamy Nights”: Aπόψε, Παρασκευή, η εκρηκτική Έλενα Κώνστα σε ένα μοναδικό DJ SET παρέα με τον Thoma Konstantopoulo
Εγνατία Οδός:Κλειστή μέχρι 1η Μαΐου η σήραγγα Μαλακάσι Α’
Η Ράνια Κωστάκη απόψε, Παρασκευή, στο “Q Garden”

Α.Ε.Π. Κοζάνης: Κοσμοσυρροή σήμερα στο ντέρμπι της Κοζάνης

Μεγάλη προσέλευση του φίλαθλου κοινού αναμένεται σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου όλης της μεγάλης μας περιφερειας, περίμεναν από καιρό ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι στην πόλη μας και καθώς ο καιρός θα είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο, ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στη γιορτή που μόνο το ποδοσφαιρο μπορεί να προσφέρει. H προπώληση των εισιτηρίων το αποδεικνύει.

Σε μια πόλη που ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ιδιαίτερα από την πανδημία, επιτέλους ένα γεγονός σε ανοικτό χώρο, που δίνει μια διέξοδο σε όλους τους φιλάθλους μας αλλά και στις οικογένειες τους.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, θέλει να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις και να πείσει όλους όσους αγαπούν τα σπορ να την αγκαλιάσουν και να πανηγυρίσουν μαζί της επιτυχίες, βοηθώντας ταυτόχρονα τα νέα παιδιά της περιοχής μας να αρπάξουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται.

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 15.00 στο γήπεδο της Κοζάνης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Όπως είναι γνωστόν και καθώς η ΑΕΠ είναι η τυπικά γηπεδούχος, η είσοδος για γυναίκες και νέους μέχρι 18 ετών είναι δωρεάν, ενώ η γενική είσοδος θα κοστίζει 10 ευρώ. Διαθέσιμα είναι και τα διαρκείας των 70 ευρώ και τα VIP των 150 ευρώ.

Πριν τον αγώνα θα τιμηθεί η μνήμη του Λάκη Χωλόπουλου, ενός μεγάλου παίκτη, προπονητή και οικογενειάρχη, με τεράστια προσφορά στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας, που έφυγε από κοντά μας πριν ένα χρόνο.

Την απονομή αναμνηστικής πλακέτας προς την οικογένεια του Λάκη Χωλόπουλου θα κάνει ένας άλλος “γκουρού του ποδοσφαίρου” της Κοζάνης, ο θρυλικός Νίκος Γκουσγκούνης, που υπήρξε συμπαίκτης του στην Κοζάνη αλλά και ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας, την ΑΕΠ!

Στον αγώνα θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *